Midnattsspecial ;)

Här blev det ett inlägg på själva halloweendagen, strax efter midnatt.. kanske har ni haft besök av små spöken under dagen!? Själv har jag haft en skön o ledig dag och fått pysslat lite jul här emellan allt halloween :)

Dagens sista inlägg, ett pumpakort ska ni även få en mall till! Jag har använt stämplarna Järngrind, Fladdermöss, Stort spöklikt träd, stenar, gravsten och den söta flickan från Magnolia. Den har jag köpt på Scraproom i Helsingborg som även säljer en del av StoryHouse stämplar.
Här får ni mallen till pumpan. Den kan ni ändra storlek själv på, men jag valde att göra en som var 15 cm bred, så den passar i dom vanligaste cellofankuverten.

Klicka för att få större bild!En riktigt god natt önskar jag er och hoppas ni tittar in här under söndagen med! Det finns liiiite mer jag vill visa er under dagen ;)


Bus eller godis

Här kommer min andra snabbfixade lilla godisask. Jag gjorde samma ask i påskas med helt annan stil och tänkte att den passar ju jättebra till halloween med! Titta gärna på det inlägget, för där ser man lite bättre hur jag byggt ihop den. Jag klippte nämligen små jack i sidoflikarna för att kunna forma den längs ytterkanten.

Den här asken gjorde jag av prickigt (ja, jag är tokig i prickiga papper!!) papper från My Minds Eye och knöt en stor rosett av tyll i handtaget. Tyll är så bra, för det blir snabbt och enkelt volym. Spöket är monterat på 3D-kuddar och texten har jag tryckt ut med min gamla hederliga DYMO.Mallen till asken hittar du här: http://www.4shared.com/photo/hXkV_FF6/ggformadkorg.html

Håll utkik, för det kommer mer inspiration framåt kvällen :)

Tack för titten!


Godisstrut

Här kommer den första av mina två snabba godis"påsar" att ge bort till hungriga spöken och vampyrer ;)
Struten är en färdig pappstrut från Panduro som jag klätt med prickigt papper. Sedan har jag dekorerat med lila spets och spindeln på en oval med taggig kant. Enklare kan det inte blir, men ändå en trevlig present! Dom små lakritsklubborna är perfekt i en strut!Om en stund kommer en till ask med en mall, så välkommen tillbaks alldeles strax ;)


Dan före dan..

Två dagar före "dan" och fredag går mot sitt slut.. Tänkte visa ett helhäftigt hus man kan bygga om man har riktigt bra tålamod :) 
Jag ville så gärna, men tiden räcker inte till allt man vill tyvärr.. Kanske nån av er känner er sugna att göra det!?Här hittar ni länken till sidan med mallen:
 http://www.haunteddimensions.raykeim.com/index322.html


Jag tänkte avsluta med att bjuda på en musikvideo från en av mina favoritfilmer "Nightmare before christmas" och dessutom så gillar jag låten med ;) I morron kommer två stycken mallar, så ni hinner med att göra snabba godisväskor och kort till ev. spöken som kommer på besök :) Vid lunchtid kan ni räkna med att hitta dom här, så vi ses i morron igen!


Viktigt meddelande!

Ang skisstävlingen så har skrivfelsnisse varit framme och  missat en bokstav i vår mailadress!!
Några har lyckats få det rätt, eftersom ni nog redan hade oss i adressboken, men för säkerhets skull:

Kan ALLA maila in sitt bidrag igen!!?

Jag beklagar verkligen detta och för att ingen ska missa sin chans,
förlänger vi inlämningstiden till SÖNDAG 31/11

Jag lägger in tävlingen igen som en liten påminnelse!

Utmaningen består av denna skiss som du ska göra ett kort eller en LO efter, du väljer själv och priset är stämplar till ett värde av 150 kr hos StoryHouseRegler:

- Ett bidrag per person
- Man ska kunna se att du utgått ifrån skissen (du behöver inte använda stjärnor, men någon deko)
- Vi är glada om du använder dig av våra stämplar om du har, men inget krav
- Bidragen skall mailas in till storyhousegalleri@gmail.com alltså, storyhousegalleri (snabel-a) gmail.com
  (märk ditt mail med HALLOWEENUTMANINGEN)
- Ditt bidrag ska vara inskickat till oss senast söndag 31/11
-
Vinnare utses av oss på StoryHouse, med hjälp av våra familjer :)
- Tänk på att skicka bidrag som är tillräckligt tydliga! Du får gärna skicka med detaljbilder om du vill.

Lycka till!


Tänd ett ljus!

Hej igen!  trodde ni att vi hade glömt er?! Ingen fara, ibland kommer vardagen emellan bara... Misströsta inte, jag har laddat upp med inspiration och ett par mallar inför helgen till er!

Här kommer en tändsticksask som jag gjort och den går i svart, beige o mörkrött - inte heller kanske dom vanliga halloweenfärgerna, men dom matchar hemma hos mig ;)

Stämplarna jag använt är:  Glad Spindel, Halloween text, Julettikett och Textblomma
Julettiketten stämplade jag bara ytterkanten av så jag fick själva ramen. Textblomman har jag stämplat två gånger på beige cardstock och därefter skrynklat ihop. Perfekt i mitten där - en röd ros! Kvistarna är utstansade i svart. Lilla glada spindeln var lite svår att stämplar på strukturerat papper, men jag fyllde i lite med en penna efteråt så blev det bra ändå.  Det mönstrade pappret kommer från My Minds Eye.

Nu ska jag bege mig ut och helghandla lite, men senare ikväll kommer jag att visa lite fler alster :)
Ha en riktigt skön fredag och tack för titten!


Dekorera hemma!

Man behöver inte pynta med spöken och spindlar om man inte vill.. ett enkelt flaggspel, några burkar med halloweenpapper på.. det är detaljerna som räknas! Här är förra årets My Minds Eye halloweenpapper, enkelt gjorda trianglar med kant klippt av vågsaxen.

Just nu sitter jag och gör det sista på mitt eget flaggspel här hemma, så det ska ni få se under kvällen. ;)

pst.. glöm inte bort vår tävling!!


Spökpasta

En ganska så läskig måltid, men passande på halloween!Lite senare idag kommer mer alster med halloweentema, bla ett kistkort!


Mer godisförvaring

Inte nog med att man kan pynta färdiga burkar och flaskor, det går jättebra att göra helt egna askar med! Den här asken är gjord av förra årets halloweenpapper från Basic Grey i riktigt knallgrönt och svart. Den gröna ramen runt "motivrutan" är limegrönt glitterpapper. Passade perfekt i färgen! Asken är vikt med hjälp av en "score board"

Jag valde StoryHouse Julcupcake och förvandlade den till en halloween-cupcake tillsammans med döskallen med rosor. Färglagd som vanligt med Promarkers. Halloween-texten är ny hos StoryHouse.
Dom randiga krumelurerna fick hänga med lite som utfyllnad.. dom är perfekta till just sånt!

Länka gärna till era alster om ni gör något vi visat! Vi ääääälskar era härliga kommentarer och det är jättekul att se vad ni gör :)

Ha en trevlig kväll!


Halloweengodis - Gör själv burken!

Likväl som man kan göra kort och scrappa med sina stämplar, så går det utmärkt att dekorera burkar och påsar!
Och vilken högtid om inte halloween är perfekt att göra lite olika "förvaringar" till. Den här ska jag fylla med godis till helgen :)

Här är en flaska/burk där jag använt stämplarna  Järngrind, Pumpa och Pumpalykta
Jag har färglagt allt med Promarkers och använt orange Stickles på pumporna. Texten är lite skämtsamt omskriven.. Det finns nämligen godis i usa som heter "Gob-stoppers" och jag skojade till det till "Gob-lin stoppers" (Goblin = ungefär vätte, troll..)
Stämplarna är mödosamt urklippta (grinden!!!) och monterade på 3D-kuddar för bästa effekt. Spindeln på toppen är utstansad Cuttlebug-die.

Tack för titten nu och titta in igen i eftermiddag för ännu mer inspiration!


Halloween i Svart & Vitt

Dom traditionella färgerna på halloween är väl svart och orange, men jag gillar att göra det lite på mitt eget lilla vis ;)  Här har jag gjort ett kort i endast svart och vitt där stämplarna fått vara i fokus.

Spindelnäthörnet passar bra ihop med Järndekorationen i hörnet och för att binda ihop allt, så har jag ritat vidare på den ojämna ramen runt hela kortet med svart penna.

Den randiga krumeluren har jag förstärkt det vita på med min vita penna och den andra "svart krumelur" har jag stämplat med Distress Ink - Pumice Stone i bakgrunden på den andra. Bakgrunden är svampad med svart Distress Ink. Pumpan och Pumpalyktan har jag färglagt med Promarkers i olika grå nyanser.
Håll ögonen öppna för mer halloween är på gång!!


Erbjudande!

Halloweenveckan fortsätter med ett erbjudande!
OBS!

Är det fler stämplar ni ser under veckan att ni vill handla, så kan vi
"parkera" din beställning tills på torsdag. Då sammanställer vi dina beställningar
så du betalar endast en frakt.


Tårta med spökmaränger

Vi lovade lite av varje den här veckan och här kommer recept på en smarrig tårta med spökmaränger på!Lycka till med bakningen! 
I morrn kör vi på med ännu mer skapande och ett härligt erbjudande i webshopen ;)


Häxhattar

blev jag väldigt inspirerad att göra när jag hittade en på Hellas pysselbord förra veckan.
Fint Halloweenpynt finns det kanske inte alltför mycket av
i butikerna tycker jag - så då gör man det själv!
De här gjorde jag till mina barns rum.
Och det var så kul, och faktiskt ganska enkelt, att jag även ska göra 3 stycken
beige/svarta i olika storlekar som dekoration att ha på min skänk.

Istället för texten "Halloween" kan du skriva namn och använda dem som placeringshattar
om du ska bjuda på höst/halloweenmiddag i helgen. Litet tips bara :-)

Lite detaljbilder på hattarna:Jag har använt följande av StoryHouse stämplar: Halloween text och Stansblomma.

Har du den stora Retropunchen så kan jag varmt rekommendera vår Stansblomma!!!
Stämpla på mönstrat papper och stansa sen ut - enkelt o snyggt.Scrappare som jag är så använder jag den blomman väldigt ofta som dekoration på mina layouter.

Jag har chalkat med Charcoal på det mesta, knycklat och böjt,
limmat dit spindlar som jag fick av Hella och dekorerat med band.
Spindlarna hottade jag upp med lite svart glitterlim, och blommorna
dekorerades med en blingsten/en brads.
Halloweentexten stämplades på vanligt vitt papper som sen chalkades,
rullades i kanterna och limmades fast lite slarvigt.

Mall till hatten
 
Lycka till!


Halloweenvecka - skisstävling

Vi tänkte köra hela denna vecka med massor av halloween eftersom det är den rätta halloween på söndag! Även om man inte gillar halloween och/eller brukar skicka några kort, så varför inte prova det i år!? Ta fram barnet i dig och gör lite roliga pynt till hemmet, kanske skicka några kort och..ja, vi ska nog kunna inspirera dig här under veckan ;)

Det blir MINST ett inlägg om dagen denna vecka och desutom några små happenings du inte vill missa!! Är du inte med i vår facebookgrupp ännu, så kan jag tipsa om att det kan löna sig!
Hitta oss där genom att söka på "StoryHouse - stämplar"

Jag tänkte vi skulle börja med en liten tävling!

Utmaningen består av denna skiss som du ska göra ett kort eller en LO efter, du väljer själv och priset är stämplar till ett värde av 150 kr hos StoryHouseRegler:

- Ett bidrag per person
- Man ska kunna se att du utgått ifrån skissen (du behöver inte använda stjärnor, men någon deko)
- Vi är glada om du använder dig av våra stämplar om du har, men inget krav
- Bidragen skall mailas in till storyhousegalleri@gmail.com
  (märk ditt mail med HALLOWEENUTMANINGEN)
- Ditt bidrag ska vara inskickat till oss senast torsdag kl. 24.00
-
Vinnare utses av oss på StoryHouse, med hjälp av våra familjer :)
- Tänk på att skicka bidrag som är tillräckligt tydliga! Du får gärna skicka med detaljbilder om du vill.

Lycka till!

Scrappa med stämplar

Förra julen gjorde Jessica den här LOn med härlig julkänsla och lussekatter i långa rader :) Jag ville gärna visa den igen, eftersom hon använt några av StoryHouse stämplar på sin LO. Det går ju nämligen lika bra att scrappa med sina stämplar som att göra kort! Ibland kan man sakna den där rätta dekorationen eller texten bland sina scrapgrejer och då kanske en stämpel kan bli precis det som saknas.

Järneksbladen med bär är en stämpel som kan användas till mycket och lilla texten "tipp, tapp.." går även den att sätta lite varstans.

Hoppas ni provar använda era stämplar när ni scrappar! Vi kommer inom kort att visa fler LO där vi använder stämplar från StoryHouse.

Ha en fortsatt skön söndag och tack för titten!


Halloween i lila och svart

Jag kör på med mer halloween, för det är verkligen jättekul att göra! Den nya stämpeln med halloween-text från StoryHouse ville jag ju visa, så då fick jag tillfälle att sätta ihop en hel tag med massor med stämplar!
Vampyrkillen kommer från hÄnglar & stÄnglar och alla dom andra, Hörnswirl, Halloween-text, Flugsvampar, Glad Spindel och Stort Spöklikt träd, kommer från StoryHouseTack för titten och trevlig helg!


Nya stämplar och snögubbekort

Vi släpper några nya stämplar..igen ;) Det var några vi ville komplettera med, så det blev både lite juligt o en halloweentext. Dom nya stämplarna hittar du HÄR.

På kortet har jag stämplat "Små Snögubbar" på en lång rad och sedan använt mig av den nya "God Jul - type" som text. Bården är stansad med Martha Stewarts kantstans "Doily Lace" och svampad med Distress Ink - Tumbled Glass. Dom små snöflingorna kommer från en namnlös, lånad stans.

I morron kommer det mer halloween här i bloggen, så glöm inte titta förbi i morron eftermiddag!

Tack för titten!


StoryHouse stämpel - Järngrind...

är lite lagom romantiskt höstig - i min smak och kommer att användas till vårens kort också.
Här har jag använt den på ett av mina Halloweenkort.
Även Fladdermössen och Eklöven (färglagda lite slarvigt för en höstig look med Promarkers) 
kom till användning på det här kortet.Jag fastnade för Teresa Collins pappersserie Giving Thanks, som går i färgerna
orange/vitt/grått och svart, och dem har jag använt bl.a. till det här kortet.

StoryHouse stämplarna som jag använt hittar du här: Järngrind, Fladdermöss, och Eklöv.
Klicka på namnet så kommer du rätt i shopen.

Booo...-stämpeln är en gammal kär Magnoliastämpel som jag köpte för
evigheter sen, vet inte om den alls finns kvar till försäljning hos dem.

I min blogg har jag skrivit lite mer utförligt hur jag gjort kortet om du är nyfiken på det.
Besök mig gärna här: http://joyfulcrafting.blogg.se!
Eftersom det är min privata blogg skriver jag om lite ditten o datten där,
allt från recept till boktips vidare till favoritsidor på nätet osv.

Lite detaljbilder på kortet:

 

Ha en härlig onsdagseftermiddag!

 

 


Gör eget julklappspapper

Vi har tidigare visat här i bloggen, hur du kan göra dina egna askar till julklapparna. Men det går ju lika bra att göra sitt eget papper om man har större saker att slå in. På det här paketet tog jag helt vanlig brun papp på rulle, sedan embossade jag med guld, Stor Julros över hela paketet. Därefter stämplade jag Liten Snöflinga med embossdyna lite här och var för att fylla ut. Här tog jag inte på något pulver, utan lät flingorna bli lite svaga i bakgrunden bara. Julklappsettiketten har jag embossat med StoryHouse praktiska Julettikett i guld på brun cardstock och knutit fast med guldsnöre.

Tack för titten!
Julig tändsticksask

Hoppas ni haft en skön helg!? Här i Skåne har vi haft fint väder, men väldigt kallt. Inte utan att man nästan börjar få lite julkänslor ;)

I stället för en blomma eller kanske i stället för ett julkort.. Varför inte göra en fin tändsticksask att ge bort!?  Jag har använt StoryHouse nya julstämpel "Nisse i strumpa" på min ask. God Jul-texten på banderollen är stämplad med brun Distress Ink och på baksidan gjorde jag en snabb och enkel lösning. Jag embossade en annan av StoryHouse nya julstämplar, "Med önskan om en..."
Hoppas ni blev sugna att göra egna tändsticksaskar, för det är jättekul och går snabbt att göra!

Tack för titten!


Juliga tags

Ibland vill man göra det lite enklare, men inte för den sakens skull mindre fint, och då kan en
tag vara på sin plats. Här har jag gjort två olika varianter med jultema i härligt bruna toner.

Tag nr 1 stämplar: Poststämpel, Naturlig Julgran, Gammaldags Ängel och God Jul skrivstil
Tag nr 2 stämplar: Hörnswirl, Julskylt (bladet bakom rosen) och Hälsning i juletid

Bägge är svampade med 2 olika brun Distress Ink i grunden och stämplade med samma färger på motiven. Ängeln valde jag att färglägga lite svagt för lite mer bokmärkeskänsla. Jag använde Promarkers i färgerna: Mustard, Blush, Sunkissed Pink och Pastel Green. Tag nr 1 är dessutom sprayad med guldmist.
Prova du med! Det är enkelt, snabbt och roligt att göra tags och man kan göra precis vilken stil man vill!

Tack för titten!


Scrap- & Kortmakarträff i Fleninge

Lördagen den 20 November är det dags för höstens
Scrap- & Kortmakarträff i Fleninge Församlingshem.Vi öppnar dörrarna kl. 10.00 (inte tidigare!) och därefter skapar vi hela dagen fram till kl. 21.00
Självklart så kommer och går du som du själv vill och kan – din plats står till ditt förfogande som det passar dig.

Har du inte anmält dig ännu, är det hög tid!!
Max antal platser är 40 st för att vi inte ska behöva sitta så trångt, så anmäl dig direkt!
Tel. 0730-303330 eller mail  storyhousegalleri@gmail.com

Kostnad: 150 kr, betalas omgående till bankkonto som du får vid anmälan.
För er som redan bokat plats kommer ett mail med betalningsinfo i dagarna.
OBS! Din plats är reserverad för dig först när betalningen är gjord.

I priset i kaffe/thé och kaka på förmiddagen + kaffe/the och smörgås på eftermiddagen/kvällen.
Frukt och mineralvatten.

Aktiviteter under dagen:
 
- Loppisbord – nu har du möjlighet att sälja stämplar/papper/dekos el maskiner som du inte använder.
- Demos – Måleriteknik – Hella sitter och visar färgläggningsteknik och lär ut tips och trix vid 3 tillfällen under dagen.
- Träffhäfte – du får ett häfte fyllt av inspiration och tävlingar att delta i om du känner för det.
- StoryHouse stämplar – vi har hela vårt sortiment av stämplar med oss till försäljning (med reservation för slutförsäljning) tillsammans med massor av inspiration.

- ScrapRoom
– finns på plats med delar av sitt sortiment – vad är en träff utan bra shopping?!

OBS.
Endast kontant betalning gäller vid shopping. Undvik gärna 500 kr sedlar om du vill shoppa – vi har begränsat med växel.

Lunch:
Sambeställer och hämtar vi från Graffiti Café till självkostnadspris. Tag gärna med mindre kontanter för betalning av denna.
Önskas godis eller läsk under dagen tar du med detta själv. Vill man ha med sig egen lunchlåda finns kylskåp och micro på plats.

Har ni andra frågor, slå en signal till Jessica så hjälper vi till!  tel. 0730-303330
Som vanligt räknar vi med en inspirerande och kreativ dag i goda vänners lag :)

Övrigt:
Ibland är man inte överrens om varmt el kallt, gardera med en kofta!
Nötter eller något eget mellanmål kan vara bra om man tycker det blir långt mellan måltiderna.

................................................................................................

VAR LIGGER FLENINGE?

Församlingsgården ligger i Fleninge, som ligger precis bredvid E6:an och Väla.
För er som har GPS är det följande koordinater till kyrkan (förs.gården ligger granne med kyrkan!)

Latitud

56,111806
56° 6' 42,50"

Longitud

12,79113
12° 47' 28,07"

Till Ängelholm är det ca 18 km och till Helsingborg är det ca 12 km.
Via kartlänken kan ni enkelt skapa resväg från ert hem. KARTA

Vill ni ha lite förslag på vad som kan vara bra att ha med sig, så kolla in detta inlägg sedan tidigare träff.

Varmt välkomna till en kreativ dag!


Julkort med egengjord blomma

Hur har ni det såhär på söndags eftermiddag? Jag har varit på kalas i helgen, men lite julkort har jag hunnit med. Jag har använt StoryHouse nya julstämplar och embossat både "granen" och "24 December" med guld. I hörnen har jag stämplat "hörnswirl" med brun Distress Ink, både på det mönstrade pappret och på det vita.

Blomman har jag gjort själv... (läs mer under bilderna)
Blomman ja, det är även det en av StoryHouse nya stämplar "Stansblomma" som är gjord för att passa precis till Retro Stansen stl L. (den mörkgröna)Du stämplar blomman med den färg du vill ha och sen är det bara att stansa ut! Variera i oändlighet genom att embossa, stämpla på färgat papper, skrynkla mm  Min variant är stämplad med Vintage Photo Distress Ink på vitt papper och sedan chalkat med samma dyna i kanterna. Sedan har jag fäst en ros i mitten.

Tack för titten och ha en fortsatt skön söndag!


Gör dina egna paket till jul

Den här hobbyn är verkligen underbar, för det finns så mycket man kan göra! Att begränsa sig till kort och/eller layoter är inget för mig, jag gör väldigt gärna egna små askar, påsar, tavlor mm. Den här asken har jag gjort till att lägga min mammas julklapp i och det är StoryHouse stämplar jag embossat i guld på tagen.

Stämplarna: Liten Snöflinga, Mini Snöflinga, Till: Från: (den sistnämnda är slut för tillfället)

Den vackra julrosen i sammet minns jag tyvärr inte var den kommer ifrån, men kanske kan det passa med vår stämpel Stor Julros som alternativ!? :)

Tack för titten och ha en riktigt härlig fredag! Själv ska jag skapa ännu fler juliga alster i helgen!


Mer halloween

Jag ville göra ett halloweenkort som inte gick i dom traditionella färgerna - orange, svart, lila..  
så jag satsade på camouflagegrönt och svart i stället, med en touch av rött på stämpeln med hjärtat som hänger i en tråd. Spindelnäthörnet är gjort så det passar perfekt ihop med hjärtat. Bakgrunden har jag svampat med Distress Ink - Old Paper och kanterna i övrigt är chalkade med Distress Ink - Black SootDet mönstrade pappret i bakgrunden kommer från Basic Grey, där jag även klippt ut döskallen ifrån. Kvistarna är utstansade i svart för att passa in och bandet kommer från Panduro.

Tack för titten idag, i morron kommer julig inspiration här i bloggen!


Jajamen...,

Nu är det definitivt höst - vantar på inför morgonpromenaden är ett säkert tecken,
precis som skaparkvällar vid skrivbordet med tända ljus som sällskap i fönsterkarmen
och mörker utanför fönstret - mysigt!

Stort spöklikt träd ur StoryHouse Halloweenserie för i år var en av de stämplar
som jag verkligen längtat efter att få använda. Du hittar den här!

Så här blev resultatet - mitt första höstiga halloweenkort, men absolut inte det sista!Jag förenar gärna nöje med nytta och försöker glädja någon med mina kort istället för
att bara samla dem på hög - ytterligare en bra anledning att ägna tid åt skapande.
Ta tillfället i akt du också - gör någon glad med ett oväntat höstkort med några personliga rader.

Nedan ser du lite detaljbilder på kortet.
Jag rockade loss med mina älskade (en ganska ny kärlek!) distressdynor, dekorationer, en gammal Magnoliastämpel (texten) och dammade t.o.m. symaskinen.
Jag hade jättekul och hoppas jag inspirerat dig att komma igång med höst- och halloweenkorten.

Ha en härlig måndag!Läskig tändsticksask

Den här idén fick jag när jag kollade runt på internet efter inspiration. Har sett asken i lite olika varianter på samma tema på flera ställen och eftersom StoryHouse har en gravsten i stämpelkollektionen, så kunde jag inte låta bli. Läskig eller häftig? kanske liiiite läskig, men jag gillar ju halloween! :)
Tändsticksasken har jag målat med svart akrylfärg och ovanpå har jag hällt lite sand i färgen. Gravstenen har jag stämplat två gånger och monterat den ena på 3D-kuddar för lite extra tjocklek. Först färglade jag med Promarker pennor och efter det tog jag på krackeleringslack. Spindeln i plast kommer från Butterix och den har jag tagit lite svart Stickles på efter att jag limmat fast den. Dom tre lila rosorna har även dom fått Stickles på sig.

Tack för titten och ha en skön fredag!


RSS 2.0